Man ziet zichzelf als baby op website met vermiste kinderen terug

Jeetje, dit is een bijzonder verhaal! Een man van 35 herkent zichzelf als baby op een site met vermiste kinderen! Zijn moeder had hem meegenomen bij zijn vader weg en het tweetal was als vermist opgegeven. Uiteindelijk kon zijn moeder niet voor hem zorgen en werd hij, onder een andere naam, geadopteerd. Maar de vraag waar hij vandaan kwam, speelde een grote rol in zijn leven. Tot nu dus, want nu komt het hele verhaal boven water. Ik vind het echt zo bizar! Nou, lees maar… De wonderen zijn de wereld echt nog niet uit!

Lees ook:Verwend kind schockt Nanny Jo Frost
Lees ook:Gekke opvoedtradities van over de hele wereld!
Lees ook:Ouders vinden lastige vragen van kinderen maar…lastig!
Lees ook:Toe maar: drie twee-eiige tweelingen op rij baren!
Lees ook:Bevalling op parkeerterrein ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>