Schoencadeaus voor meisjes

De pepernoten en chocoladeletters liggen al ruim een maand in de schappen. Over een paar weken is het dan eindelijk zo ver dat de Sint ons land binnen vaart.  Met een boot vol pakjes zal hij ook dit jaar weer heel veel kinderen blij maken. De Sint vindt het soms nog wel eens lastig om goede schoencadeautjes voor meisjes te vinden. Daarom volgen hier een paar voorbeelden.

Van groot tot klein, schoencadeautjes voor meisjes hoeven niet duur te zijn. Bijvoorbeeld een vlinder verkleedset of een roze skippybal. Je kunt het zo gek niet bedenken. Kinderen zijn al heel snel blij met iets, vooral als ze het speciaal in hun schoen hebben gekregen. Ze weten niet hoe snel ze de volgende ochtend naar beneden kunnen rennen. Hun gezichtsuitdrukking zegt na het zien van het cadeau meer dan duizend woorden.

Bratz poppen

Bratz poppen zijn al jaren een begrip in speelgoedland. Jade, Yasmin, Cloe, Sasha en Raya maken er elke dag weer een avontuur van. Met hun eigen looks zijn ze uniek en staan ze allemaal voor iets anders. Elke pop heeft haar eigen kleding en accessoires. Meisjes kunnen zich helemaal uitleven in de levens van de Bratz poppen.

De accessoires zijn ook los te koop. Deze accessoires zijn in sets verpakt en verschillen per thema. Zo kun je voor de winter een Snowkissed thema voor Cloe kiezen of voor een feestje Metallic Madness voor Raya. Is Sasha going to the UK? Met de Study abroad set kan zij er helemaal uitzien als een Engels meisje. Kortom, genoeg keuze om de Bratz poppen helemaal naar wens aan te kleden door meiden.

Geen reacties // Reageer