Dirk Kuyt komt met voetbaldoeboek voor jonge voetballiefhebbers

Publiekslieveling Dirk Kuyt komt vanaf woensdag 14 oktober met een voetbaldoeboek voor kinderen. Met dit boek, boordevol voetbalfeitjes, spelletjes en puzzels, hoeven de jonge fans zich geen moment te vervelen. Het voetbaldoeboek wordt gemaakt en uitgegeven door Just4Kids.  De eerste editie van het boek is te vinden in het tijdschriftenschap van de winkel. De inhoud is educatief en vooral leuk voor kinderen die gek zijn op voetbal. Ze kunnen alles lezen over Dirk Kuyt, maar ook over andere Nederlandse voetbalhelden. Even niet buiten voetballen, maar zich vermaken met spelletjes, puzzels, woordzoekers en doe-pagina’s over voetbal. Of de kinderen echt zoveel van voetbal weten wordt getest in de voetbalquiz. Ook wordt de creativiteit op de proef gesteld door je eigen voetbalschoenen te ontwerpen en een tatoeage te maken voor Dirk Kuyt… Natuurlijk ontbreekt de poster voor boven het bed niet!

Dirk Kuyt: “Ik wil graag mijn enthousiasme voor voetbal overbrengen op kinderen, dat zou met dit voetbaldoeboek moeten lukken.”

Just4Kids werkt samen met de Dirk Kuyt Foundation, een stichting die sportevenementen steunt en organiseert voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Kinderen kunnen in het doeboek samen met hun klas of voetbalteam een clinic winnen, als ze de meest originele inzamelingsactie verzinnen voor de Dirk Kuyt Foundation.

Verkoopprijs: €4,99
ISBN: 9789490989095

Lees ook:Tweelingnamen
Lees ook:Meisjesachtige jongens en jongensachtige meisjes vastgelegd in een boek
Lees ook:RTL Telekids lanceert doeboek voor jonge kinderen
Lees ook:Kledinglijn voor kinderen door Brad Pitt en Angelina Jolie
Lees ook:Nooit uitgespeeld met de houten puzzel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>