Vintage Cowboys lanceert wintercollectie voor stoere jongens

Straaljagers, lasso’s, stierenkoppen, cactussen en adelaars: de nieuwe wintercollectie van het Nederlandse merk Vintage Cowboys sluit weer perfect aan bij de verbeelding van jonge kinderen. Naast de bekende blousshirts bestaat de collectie uit comfortabele longsleeves, sweaters, t-shirts en sweatpants met aansprekende kleuren en prints. Een knipoog naar retro, maar zeker ook stoer!

Eigenzinnige jongenskleding
Op de fiets naar school, een dagje ravotten in het bos of een bezoekje aan de kinderboerderij? In de beleving van jongens maken ze loopings in een straaljager, beklimmen ze de Mount Everest of rennen ze met een lasso achter een wilde stier aan in het Wilde Westen. De ongekende verbeeldingswereld van kinderen vormt de inspiratie voor de eigenzinnige ontwerpen van Vintage Cowboys: vrolijke, stoere en comfortabele kleding voor jongens van 2 tot en met 11 jaar. Kleren maken de man!

De nieuwe wintercollectie
Vintage Cowboys breidt de collectie uit met nieuwe ontwerpen voor de winter. Geen schreeuwende teksten die kinderen zelf niet kunnen lezen of begrijpen, maar kleuren en prints waar jongens weg van zijn. Denk aan longsleeves met een western-thema, stoere straaljagers boven een berglandschap of een stierenkop in contrasterende kleur. Maar ook gave sweatpants en stoere beanies, die je aan twee kanten kunt dragen! De kleding is heerlijk zacht, kindvriendelijk en zeer comfortabel. Zo hebben de blousshirts tricot mouwen en drukknopen voor extra comfort.

Over Vintage Cowboys
Als jongensmoeder ontdekte Jeanine van Zuijlen dat de meeste blousjes voor kinderen gebaseerd zijn op casual overhemden voor volwassenen. Saai, vinden zij en haar zoons. Met haar kledinglabel Vintage Cowboys speelt zij in op de wensen van kinderen. Het eigenzinnige jongenslabel staat voor vrolijke kleding met superleuke prints waar jongens heerlijk in kunnen ravotten. Kleding die jongens zelf uit hun kast pakken als ze mogen kiezen. Een fijne gedachte: alle kleding wordt in kleine oplages geproduceerd in Nederland en andere delen van Europa.  De collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en in de webwinkel www.vintagecowboys.nl. Ravotten maar!

Lees ook:Vintage cowboys: stoere handgemaakte jongensblouses
Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter
Lees ook:Mortenz goes indian style
Lees ook:Marks & Spencer: levendige, vrolijke en stijlvolle kleding voor kids met karakter
Lees ook:IKKS brengt geweldige strandcollectie voor jongens en meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>