Kids met pijn krijgen in Maxima Medisch Centrum lachgas

Kinderen die met pijnlijke verwondingen naar de spoedeisende hulp moeten, krijgen in het Máxima Medisch Centrum Veldhoven voortaan lachgas toegediend. Het brengt de kinderen in een lichte, onschuldige roes en voorkomt onnodige pijn en angst.et MMC is  het eerste ziekenhuis in zuid-Nederland dat op de Spoedeisende Hulp (SEH) deze service aanbiedt. Doel is een ‘kindvriendelijke en pijnvrije’ SEH.Ook de jonge patiëntjes in het Vrouw-Moeder-Kindcentrum krijgen sinds kort indien nodig lachgas toegediend. De verpleegkundigen op beide afdelingen zijn recent getraind in de toediening via een mondkapje. Het middel werkt binnen enkele minuten en is na enkele seconden al uitgewerkt.

Lees ook:Lachgas voor kinderen tegen angst en pijn
Lees ook:Pijnstillers tijdens bevalling niet zonder risico
Lees ook:Verpleegkundige wordt verrast door al ‘haar’ baby’s!
Lees ook:Astma voorkomen door hooikoortspil
Lees ook:Interseksuele baby’s mogen in Duitsland geregistreerd worden zonder geslacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>