Kindvrije horeca helemaal zo gek nog niet

Er gaan stemmen in Nederland op voor een kindvrije horeca. Wat vinden jullie daarvan? Ik kan er voor een deel wel inkomen. Er zijn zoveel ouders die hun kroost echt niet onder controle hebben en als die dan de hele tent gek maken, is het toch een beetje zonde van jouw avondje uit. Ik vind dan ook dat restaurants het helemaal zelf moeten weten. In dit artikel op het AD wordt duidelijk dat er vooralsnog niet heel enthousiast wordt gereageerd op het plan. Toch denk ik dat je hier niet te snel met een geslepen mes in moet duiken. Ook ouders hebben toch af en toe behoefte aan een rustige avond uit? Denk er maar eens over na…

Lees ook:Baby voor Yolanthe en Wesley?
Lees ook:Sleetje rijden op een echte BMW slee
Lees ook:Lang opblijven
Lees ook:Jan Smit wordt vader…
Lees ook:Politie gaat kinderen onder de twaalf ‘s avonds van straat halen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>