Waanzinnig: de Quinny Longboardstroller!

Hoe super cool, deze Quinny longboardstroller, die het  comfort van een Quinny kinderwagen combineert met de fun van longboarden! Dankzij de vele veiligheidsvoorzieningen is het de allerleukste manier om de stad te verkennen met je kindje. Na twee jaar van intensieve ontwikkeling is ‘ie nu te koop via quinny.com/longboardstroller. Echt helemaal te gek! Haast je, want het is een limited edition en Quinny heeft slechts 1000 Quinny longboardstrollers beschikbaar!

Lees ook:KipKep Woller houdt babybuikjes lekker warm
Lees ook:VOGUE Girl – Trendy en Playful nieuw design!
Lees ook:Simply Small: fijne babybasics mét limited editions
Lees ook:Quinny zoekt stadse ouders voor goed doel
Lees ook:Broodtrommels? WELNEE!!! Lunchskins zijn pas hip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>