Onzinnig om traktataties op scholen af te schaffen

Veel Limburgse scholen hebben trakteren afgeschaft. Ouders zouden teveel tegen elkaar opbieden en daarbij is het natuurlijk verschrikkelijk ongezond. Ik vind het meer dan verdrietig dat zo’n mooi kinderhoogtepuntje wordt verstoord door geneuzel van ouders en leerkrachten (die zelf ongetwijfeld geen enkele moeite hebben met een wijntje, een bitterbal of een ontzettend ongezond stokbroodje Franse kaas op een feestje. Ik schreef er een column over op VROUW. MeediscussiĆ«ren? Graag!

Lees ook:Kim Kardashian huurt Disney af voor North West
Lees ook:Hoe een grapje met je kind in een wasmachine kan ontsporen
Lees ook:Verplicht kinderen nou niet tot buitenspelen!
Lees ook:Jong moeder zijn: in Mama wordt erover geschreven
Lees ook:Ouderavonden op school moeten verplicht worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>