Verplicht kinderen nou niet tot buitenspelen!

Vandaag is het Nationale Buitenspeeldag. Nickelodeon ging op zwart en de kinderen moesten naar buiten. Nou was het prima weer en moest mijn dochter (buiten) paardrijden, dus was dat geen probleem, maar ik denk dat we een beetje afmoeten van die dwang op dat buitenspelen. Laat ze doen waar ze zin in hebben! Kinderen van nu hebben nou eenmaal ander vermaak dan destijds de generaties van de tol en de knikkerpot hadden. En met hun sporten, fietsen naar school en pauzes, komen ze echt wel aan hun broodnodige uurtjes buitenlucht. Ik schreef er een column over op VROUW. Meepraten kan!

Lees ook:Hoe een grapje met je kind in een wasmachine kan ontsporen
Lees ook:Kim Kardashian huurt Disney af voor North West
Lees ook:Onzinnig om traktataties op scholen af te schaffen
Lees ook:Papa’s, mama’s: laat je kinderen toch vaker fietsen!
Lees ook:Fitness voor peuters; hoeveel gekker gaat het worden?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>