Lekker op vakantie met Kinderen voor Kinderen

Ruim op tijd voor de zomervakantie komt het Kinderen voor Kinderen team dit voorjaar met ‘De Grootste Vakantie Hits’, een 2CD verzamelalbum met de allerleukste vakantieliedjes van Kinderen voor Kinderen. Daarnaast verschijnt als opvolger van het succesvolle Doeboek van vorig jaar, een nieuw Kinderen voor Kinderen Funboek boordevol wetenswaardigheden en activiteiten. Een van de liedjes op ‘De Grootste Vakantie Hits’ is natuurlijk de nieuwe Kinderen voor Kinderen single EN de danshit van de Koningsspelen 2015: ‘Energie!’. De lancering van het boek en de CD vindt plaats op 24 april.
De allergrootste vakantie hits van Kinderen voor Kinderen, verzameld op een dubbel CD. Meer dan 30 liedjes met naast de hits ‘Op een onbewoond eiland’, ‘Lekker op vakantie’ en ‘Door mijn zonnebril’, ook de nieuwste Kinderen voor Kinderen single ‘Energie!’. ‘Energie!’ is het lied van de Koningsspelen 2015 en de eerste single van de nieuwe CD ‘Raar maar waar’ die in september uitkomt.
‘De Grootste Vakantie Hits’ van Kinderen voor Kinderen is de ideale CD om mee te nemen op reis naar een zomerse vakantie bestemming en/of voor op de achterbank in de auto!

Als opvolger van het succesvolle Kinderen voor Kinderen Vakantie Doe-boek van vorig jaar verschijnt voor deze vakantie een heel nieuw Kinderen voor Kinderen Funboek! Boordevol spelletjes, puzzles en ruimte voor (aan)tekeningen. Onderwerpen als beroepen, talentontwikkeling & creativiteit, weetjes, onderzoeken en proefjes komen allemaal aan bod. Wat wil je later worden? Waar ligt jouw talent? Hoe teken je een cartoon? Hoe maak je de leukste selfies? Waar of niet waar? Hoe maak je zeep? Uiteraard is er ook aandacht voor het Kinderen voor Kinderen koor met zang en dans. Kleurrijk vormgegeven, voorzien van illustraties en foto’s van de koorleden.

www.kinderenvoorkinderen.nl

Lees ook:Kinderen voor Kinderen wordt familiemusical
Lees ook:Veel scholen dicht tijdens de Koningsspelen…
Lees ook:RAAK! lanceert ‘RAAK! by Red-Rag’ schoencollectie
Lees ook:Eerste album TiTaTovenaar nu verkrijgbaar (en hier te winnen!)
Lees ook:In de wolken met nieuw K3 ‘Engeltjes’ album

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>