Dochter Angelina en Brad wil liever een jongen zijn…

Ik dacht dat het de foto’s van een van de zoontjes van Angelina en Brad waren. Maar het gaat hier om de dochter, die zo te zien liever een jongetje wil zijn. Ze wil ook geen Shiloh meer worden genomen, maar John. Ach, waarom ook niet. Het meisje zal het daar best wel moeilijk mee hebben of krijgen. En ik denk dat ze wat dat betreft in een perfect gezin terecht is gekomen. Dat papa en mama daar prima raad mee weten!

Lees ook:Nickelodeon op zwart: vandaag is het buitenspeeldag!
Lees ook:In tien jaar tijd dubbel aantal kinderen in pleeggezin
Lees ook:Patrick Kluivert papa van het jaar? Nee toch zeker?
Lees ook:Suri Cruise jongste meisje op Glamourlijst best geklede vrouw
Lees ook:Papa kan niet oppassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>