Chinezen hebben weinig tijd en energie voor tweede baby

Chinese ouders mogen eindelijk een tweede kind. Daar moeten ze dus wel een aanvraag voor indienen. Zie je het een beetje voor je? Dat je de gemeente of overheid een briefje moet sturen voor een goedkeuring voor je gezinsuitbreiding? Er was gehoopt op een fraaie geboortegolf, maar die blijft uit. Dit artikel in Trouw lees je waarom. Ik word er een beetje verdrietig van. Jullie? (En ik ben vooral heel blij dat ik in Nederland woon!)

Lees ook:Rapport Sociale uitsluiting bij kinderen schokkend
Lees ook:Kleding koningshuis-kindertjes kan best wat hipper…
Lees ook:Even je kind volproppen met medicijnen: dan leert het beter!
Lees ook:Normaal familieleven voor weinig kinderen weggelegd
Lees ook:Kinderen tot vierde levensjaar bij ouders in bed?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>