Facebook verwijdert én staat foto pasgeboren baby weer toe

Kijk eens wat een prachtige foto van een kleine dappere baby. Nou…daar denkt niet iedereen zo over. En omdat één iemand erover heeft geklaagd, is de foto van Facebook gehaald. De Engelse Emma Bond zette de ontroerende foto met haar dochter Carene, die twaalf weken te vroeg was geboren, op 26 oktober online. De 24-jarige mama was verbaasd toen ze de melding kreeg dat de foto verwijderd werd, nadat een anoniem persoon het beeld als aanstootgevend had gemeld.Ze kreeg ze de melding dat de foto niet aan de richtlijnen omtrent naaktheid voldeed. De foto ging viraal nadat Emma deze deelde in een groep die borstvoeding wil promoten. Zo kreeg het beeld meer dan 166.000 likes en werd meer dan 22.000 keer gedeeld. Maar ook de gedeelde foto’s werden verwijderd. Nadat Facebook heel wat klachten kreeg, werd de foto weer toegelaten. Gelukkig. Ze hebben dus toch een beetje verstand.

Lees ook:Facebook krijgt borstvoedingsmaffia over zich heen
Lees ook:Baby’s zwaarder door voeding uit fles
Lees ook:Pedofiel wil ortho-pedagoog worden
Lees ook:Hip: vernoem je kind naar een Facebook-knop
Lees ook:Jongere moeders stoppen sneller met borstvoeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>