Website De Leukste Kinderen is vernieuwd

De website van De Leukste Kinderen is vernieuwd. Niet alleen heeft de site een nieuw uiterlijk gekregen, ook staat alles nog meer in het teken van de cognitieve ontwikkeling van kinderen. Informatie en tips van ouders voor ouders. Naast taalontwikkeling vindt je ook informatie over lezen, schrijven en rekenen.  Elke week is er een leuke boekentip en app van de week. Een gratis app die de ontwikkeling van kinderen stimuleert. De website besteedt meer aandacht aan beelddenken bij kinderen. Beelddenken is denken in beelden en gebeurtenissen, niet in woorden en begrippen. Een beelddenker ziet in één oogopslag het geheel. Alle informatie komt gelijktijdig binnen. Vanuit een praktisch oogpunt bieden ze handreikingen aan ouders en leerkrachten . Bij dyslexie gaat lezen, spellen en ook zelf schrijven, gezien de leeftijd en het onderwijsniveau, heel  moeizaam. Onze handreikingen richten zich op het helpen van kinderen en begrijpen van de problemen waar ze tegen aanlopen. De bloggers van De Leukste Kinderen delen hun opvoedervaring, leuke en bijzondere gebeurtenissen binnen hun gezin met andere ouders op ons platform.
En natuurlijk vind je op de website leuke kinderuitspraken. Elke week verrast de site je met diverse mooie kinderlogica. Hoor je zelf een leuke kinderuitspraak, laat hem dan weten.
De leukste kinderen©  is een idee van MT arT BV. De leukste kinderen DAT ZIJN JOUW KINDEREN!  Aan de website werken geen professionele zorgverleners. Artikelen en blogs zijn gepasseerd op eigen ervaringen en (online)onderzoek van de auteurs.

MT arT is opgericht door Monique Tetteroo. Ze is moeder van drie kinderen. Haar eigen dyslexie en de ontwikkeling van haar kinderen zijn de belangrijkste inspiratiebronnen voor deze website.

www.deleukstekinderen.nl

Lees ook:Welke gratis app vinden jouw kids het leukst?
Lees ook:De leukste apps van het jaar voor kinderen (dit zijn de genomineerden!)
Lees ook:Nieuwe site voor zwangere vrouwen online
Lees ook:Laat dyslectische kids boeken met lettertype dyslexie lezen
Lees ook:5 misvattingen over kinderen met dyslexie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>