Naar de haaien: een muziekvoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar

Oorkaan presenteert op zondag 2 november de première van de nieuwe muziekvoorstelling Naar de haaien?, gespeeld door de Wëreldbänd en geregisseerd door Margrith Vrenegoor: een grappig en (soms) ontroerend verhaal over vijf jongens die hun leed met veel fantasie, energie en muziek te lijf gaan.

Hoe klinkt stoer?
Ze hebben een vader, maar geen liefde. Ze hebben een bord, maar geen eten. Ze hebben een bed, maar geen deken. Maar ze hebben elkaar. En ze vertellen elkaar verhalen en dromen dat ze koning zijn, of ontdekkingsreiziger, prinses of… zeerover. En zo kan het gebeuren dat zeerover Zwarte Jan samen met bootsman Hassan, Lange Arie, Bange Joost en Matroos Rob het ruime sop kiest en over de zeeën vaart, van noord naar zuid, van west naar oost. Op zoek naar goud en eeuwige roem.

Vijf mannen bespelen samen meer dan 100 instrumenten. Voeg daar een groot gevoel voor humor aan toe, een grenzeloze fantasie en een snufje melancholie en je hebt: de Wëreldbänd.

Lees ook:Bevalling van zesling duurt vijf minuten
Lees ook:Jaarlijks terugkerende Zwarte Piet-discussie; wat moeten we daar mee?
Lees ook:Tien speelhutten voor Villa Pardoes
Lees ook:Veel kinderen horen per sms dat hun ouders gaan scheiden
Lees ook:Stad, bos of strand: de Stokke® Trailz™ is klaar voor het avontuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>