Spaar voor kaartjes voor de bioscoopfilm Mees Kees

Ook zo’n zin in de nieuwste Mees Kees-film? Zou je er graag naartoe willen? En wil je alvast lekker in de stemming komen met een cool boek? Vanaf vandaag kun je bij de deelnemende tankstations van Total Nederland sparen voor boeken en kaartjes winnen voor de bioscoopfilm Mees Kees op de planken. Dat kan nog tot en met 31 december van dit jaar, maar let op: op is op!  Het is de bedoeling om stickers te sparen. Die krijg je als papa of mama bij Total tankt (minimaal tien liter en maximaal 1 sticker per tankbeurt). En bij twee stickers krijg je dan al een lees-, luister- of doeboek! De leesboeken die je kunt sparen, zijn Mees Kees Op kamp, Mees Kees Bloedjelink en Mees Kees Een pittig klasje. De luisterboeken heten Mees Kees Gaat verhuizen en Mees Kees De sponsorloop. Het grote Mees Kees doeboek staat vol met leuk ‘huiswerk’, voor wanneer jij daar zin in hebt.En hoe win je kaartjes voor de film Mees Kees op de planken? Heel simpel: op de voucher die papa of mama na het tanken bij Total meekrijgt, staat een code. Die vul je in via www.meeskeesdefilm.nl/total en dan ontdek je meteen of jij vier kaartjes voor de voorstelling hebt gewonnen! In totaal zijn er 6.000 kaartjes, dus als je er op tijd bij bent, is de kans best groot dat je wint.

Lees ook:Bridget Maasland bevallen van zoontje Mees
Lees ook:RTL Telekids lanceert doeboek voor jonge kinderen
Lees ook:Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!
Lees ook:Win kaartjes voor Geronimo de Musical
Lees ook:Papa’s minder streng maar slecht in aankleden kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>