Zie hier de favoriete babynamen van de Engelsen!

Wat een koninklijke baby niet al teweeg kan brengen: George staat na de geboorte van het zoontje van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine in de top tien van populairste jongensnamen in Engeland en Wales. Dat hebben de namen van onze prinsesjes niet bereikt!  In 2013 kregen 4202 baby’s de naam George, die daardoor op de tiende plaats staat in de lijst. In 2011 en 2012 was Harry de meest populaire jongensnaam onder de Engelsen en Welshmen, maar de naam van de kleinzoon van koningin Elizabeth is van de troon gestoten door Oliver en Jack.William staat achtste in de lijst van populairste jongensnamen. In 2013 kregen 4268 kindjes die naam mee. Koninklijke namen van de bekendste vrouwelijke Britse royals zijn minder geliefd bij nieuwe ouders. De top vijf bestaat uit Amelia, Olivia, Emily, Ava en Isla.

Lees ook:George en William populaire babynamen
Lees ook:Sem en Sophie volop gekozen als naam voor kind
Lees ook:Mila en Senn populairste kindernamen van 2014
Lees ook:17 maanden en nu al een van de best geklede Britse mannen…
Lees ook:Amerikanen omarmen naam Elvis weer voor hun kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>