Tip: geef je peuter nooit de sleutels van je Jeep…

Wat ook al zijn ze nog zo klein, ze weten er ellende mee aan te richten. Op nu.nl lees ik zojuist dat een driejarige jongen de afgelopen week in de Amerikaanse plaats Myrtle Creek, in Oregon, tegen een huis aan is gereden. Direct na de botsing sprong de kleuter uit de auto en rende hij in zijn luier naar huis om televisie te kijken. Natuurlijk. Dat moet ook gebeuren!  Bij de botsing raakte niemand gewond. Volgens woordvoerders van de politie droeg de jongen alleen een luier op het moment dat hij in de jeep klom en tegen het huis aan reed. Ooggetuigen weten te vertellen dat de auto langzaam door de straat rolde en niet veel later tot stilstand kwam tegen een huis, dat minimale schade opliep.
Volgens de nieuwszender heeft een agent de jongen uiteindelijk in zijn ouderlijk huis teruggevonden, waar hij televisie aan het kijken was. De driejarige wist te vertellen dat zijn ouders niet thuis waren, maar dat er een oppas was. Agenten uit Myrtle Creek hebben de 22-jarige moeder van de jongen gewezen op de nalatigheid van de verzorging van haar zoon, schrijft KPTV.

Lees ook:Kinderen kijken massaal tv op kinderdagverblijven
Lees ook:Vader brengt eigen pestende kinderen naar de politie
Lees ook:Televisie kan kinderen flink schaden
Lees ook:Kinderen krijgen dikke buik van televisie kijken
Lees ook:Televisie kijken geeft kinderen hoge bloeddruk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>