RIO2 op DVD, BLU-RAY en Digital HD!

Schud je pluimen nog maar eens goed op! Want met 20th Century Fox Home Entertainment duik je regelrecht in het hart van het Braziliaanse Amazonewoud voor het grootste feest van deze zomer: RIO 2! Vanaf 21 juli is RIO 2 verkrijgbaar op Digital HD en vanaf 27 augustus ook op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD. Op een uitgelezen moment, wanneer je net terug bent van vakantie en bijna weer naar school moet, laat dit exotische avontuur je met de hele familie nog langer genieten van de zomer. RIO 2 is wereldwijd een groot succes met meer dan 490 miljoen dollar aan bioscoopinkomsten en is dit seizoen het hoogtepunt van de animatiefilm!
In dit swingende vervolg op het succesvolle Rio ontdekken Blu en Jewel dat ze niet de enige blauwe ara’s ter wereld zijn. Samen met hun kinderen beginnen ze aan een lange reis naar de Amazone om hun soortgenoten te ontmoeten. In het Amazonewoud krijgen ze te maken met een wraakzuchtige Nigel en ontmoeten ze de lang verloren familie van Jewel. En terwijl Blu probeert te wennen aan zijn nieuwe omgeving komt hij oog in oog te staan met zijn meest gevreesde vijand: zijn schoonvader Eduardo. Vlieg mee in deze kleurrijke, komische en muzikale reis van Blu en Jewel door het oerwoud van plezier!
De voltallige cast van de kaskraker Rio is terug in RIO 2 en wordt geregisseerd door Carlos Saldanha, bekend van Ice Age. In de Nederlandse versie van RIO 2 leent Kim-Lian van der Meij haar stem aan Jewel en acteur Jamai Loman vertolkt de stemrol van Blu. Het zomerse feestje is compleet met Linda, ingesproken door Tanja Jess. Acteur Charly Luske leent zijn stem uit aan Tulio. Noortje Herlaar spreekt de stem in van het nieuwe, roze pijlgifkikkertje Gabi.

Je zal beslist enthousiast zijn over de Blu-ray edities van RIO 2, want ze bevatten uren aan bonusmateriaal om van te smullen. Voor nog meer plezier zijn er speciaal voor de Blu-ray van RIO 2 15 exclusieve levels van de populaire game Angry Birds ontworpen, namelijk Angry Birds Rio™. Doe mee met het karaoke- en dansfestijn voor de hele familie en zing mee met de videoclip “What is Love” van Janelle Monáe. Bekijk een scène die uit de film is geknipt, de audities van de personages en nog veel meer verrassingen!

Ook de DVD van RIO 2 bevat uniek bonusmateriaal. Zing mee met de talentvolle zangers van RIO 2, bekijk Nigel de kaketoe die met zijn vrienden hilarische Shakespeare-capriolen uithaalt of dans door de kamer op de meertalige scène van “I Will Survive”.

De Digital HD versie van RIO 2 zal vanaf 21 juli al verkrijgbaar zijn via de Apple iTunes Store, Google Play en Microsoft XBox. Digital HD maakt het mogelijk om als eerste, altijd en overal de nieuwste films te bekijken met snelheid, gemak en de beste kwaliteit op digitaal gebied.

Titel: RIO 2
Release datum: 27 augustus
Genre: Animatie, Avontuur
Leeftijd: 6
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Lees ook:Swingen met de hilarische en hartverwarmende film HOME!
Lees ook:Disney verloot stem voor kind in nieuwe film Cars 2
Lees ook:Carice van Houten en Irene Moors in sprookjesfilm Sneeuwwitje
Lees ook:Engelse les voor driejarige kindertjes…
Lees ook:Pechtold: geef alle kleuters in Nederland Engelse les

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>