Verhaal van het meisje dat iet kon wachten gaat de hele wereld over

Zakdoek bij de hand? Gaat ie! Een vader besloot op internet een dagboek bij te houden over zijn te vroeg geboren dochter, om zo ook familie en vrienden op de hoogte te houden van haar evolutie in het ziekenhuis. Maar het bleef niet bij familie en vrienden: Zestienduizend mensen gingen het verhaal van het kleine meisje volgen. Toen ze thuiskwam, kreeg het cadeautjes van over de hele wereld toegezonden. Op 1 december 2013 werd Daisy Mae Little geboren, 103 dagen te vroeg. De artsen vertelden de ouders Wayne en Jenny Little dat hun pasgeboren dochter mogelijk niet zou overleven en lange tijd op de intensive care zou moeten verblijven. Het meisje was niet veel groter dan de hand van haar vader.


Haar vader besloot een dagboek bij te houden over ‘het meisje dat niet kon wachten’. Hij merkte dat zijn familie en vrienden zich zorgen maakten, waarop hij besloot zijn verhaal publiek te maken. Hij maakte een pagina aan voor zijn dochter op Facebook. Het ging vaak niet goed met Daisy. Ze stopte in die tijd twaalf keer met ademen, kreeg vier bloedtranfusies en een albumine-transfusie. Maar ze bleek een vechter. Na dertien weken mocht het kleine meisje eindelijk naar huis. Haar ouders zijn zo trots als een pauw op hun dochter. Inmiddels is ze zeventien weken oud. Eenmaal thuis, ontving ze cadeaus over de hele wereld. Van een volger kreeg hij een rompertje in de vorm van een coconnetje met de tekst:”‘We zullen elkaar misschien nooit ontmoeten of vrienden worden, maar ik volgde je verhalen en je hebt mijn hart geraakt.” Hou jij het nog droog? Ik niet! Het verhaal van Daisy zal worden gebundeld in een boek, de opbrengt gaat naar een stichting voor te vroeg geboren baby’s.

Lees ook:Bijzondere nieuwjaarsgeboorte in het Amerikaanse Cleveland
Lees ook:Dochter Armin van Buuren zijn beste productie ooit
Lees ook:Win kaartjes voor de muzikale theatervoorstelling Otje!
Lees ook:Oma baart kind voor haar dochter…
Lees ook:Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>