Miljoenste exemplaar van Het leven van een Loser verkocht

Uitgeverij De Fontein heeft 1 miljoen exemplaren verkocht van de serie Het leven van een Loser. Woensdagmiddag 25 juni ging in de Bruna in Huizen het miljoenste exemplaar over de toonbank. Bram Botermans was in hoogsteigen persoon aanwezig om het boek te overhandigen aan de nietsvermoedende klant. Loserfan Michael (12 jaar) was helemaal overrompeld en wist even niks meer te zeggen toen hij te horen kreeg dat hij net het miljoenste Loserexemplaar had gekocht. Volgens zijn moeder komt dat niet vaak voor! Om het grote Losersucces te vieren was er voor iedereen in de winkel een stukje Losertaart. Na de overhandiging ging Bram Botermans met kinderen én ouders op de foto, en deelde hij handtekeningen uit. Gedumpt, deel 8 van Het leven van een Loser, verscheen op 3 juni en staat deze week op nummer 8 in De Bestseller 60.
Het leven van een Loser
Bram Botermans vindt het leven een hel, maar zichzelf perfect! Zijn omgeving weet wel beter… Op de middelbare school moet Bram zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert.

In Het leven van een Loser vertelt auteur Jeff Kinney het verhaal van een onvergetelijke anti-held.

Lees ook:De Loseragenda: de allergrappigste schoolagenda ter wereld!
Lees ook:De nieuwe Loser (Gedumpt!) verschijnt volgende week
Lees ook:100 fans lezen 5 juni als eerste nieuwe Loser (Jeff Kinney)
Lees ook:Dagboek van een must: hét boek voor meisjes vanaf 9 jaar!
Lees ook:K3 met Nederlandse Josje op nummer één!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>