Dream station laat iedere baby perfect slapen!

Op zoek naar hippe muziekknuffels of bijzonder muziekdoosjes? Hippemuziekdoosjes.nl heeft een ruime collectie muziekdoosjes en muziekmobielen waar baby’s én ouders blij van worden. Deze muziekdragers hebben uiteenlopende vormen van lieve dieren tot en met stoere voertuigen of figuren. Onlangs werd de B Kids Watch over me dream station daaraan toegevoegd: dé oplossing voor baby’s die moeilijk (door)slapen! Deze muziekmobiel is uitstekend geschikt om baby’s in slaap te krijgen en te laten doorslapen. Op de website is een filmpje geplaatst waarop de werking van de muziekmobiel te zien is. Dit apparaat volgt én begeleidt eigenlijk het natuurlijke slaapproces van baby’s.  Het station werkt via een slim 5 fasen-programma dat bestaat uit de volgende fasen:

Fase 1. Bedtijd
Wanneer het kind in bed is gelegd, kan de Watch over me dream station direct aangezet worden. De peddels gaan bewegen onder begeleiding van rustige muziek. Daarnaast zal het zachte licht de baby kalmeren en voorbereiden op het slapen gaan. Kortom, deze muziekmobiel geeft een kalmerende werking via verschillende zintuigen.

Fase 2. Begin slaapfase
De muziekmobiel detecteert automatisch wanneer er minder bewegingen plaatsvinden en reageert daarop. Dus terwijl de baby in slaap valt, wordt het licht subtiel gedimd en de muziek zachter gespeeld.

Fase 3. Slaapfase
Zodra de sensor helemaal geen bewegingen of geluid meer registreert, wordt het licht vervangen door een nachtverlichting. De muziek staat dan uit.

Fase 4. Diepe slaapfase
Uiteindelijk verdwijnt ook deze nachtverlichting en gaat de B Kids Watch over me dream station op standby. Maar zodra de baby weer wakker begint te worden, zal het apparaat weer in fase 2 gaan staan. Hierdoor wordt de baby rustig en opnieuw in slaap gesust.

Fase 5. Ontwaakfase
De slaaptijd kan vooraf worden ingesteld van 4 tot 8 uur. Wanneer deze ingestelde slaaptijd voorbij is, gaat het muziekmobiel weer heel zachtjes muziek spelen. Door het zachte licht en de muziek zal de baby rustig en ontspannen wakker worden. Nog mooier: na een tijdje zal de baby de 5 verschillende fasen spontaan volgen en weer snel inslapen zodra hij/zij de muziek hoort.

Hét perfecte kraamcadeau
De dream station is geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 5 maanden. Het muziekdoosje  biedt  18 prachtige melodieën, heeft een goede kwaliteit speakers en is gemakkelijk te bevestigen op elk ledikant / kinderbedje. Deze absolute musthave voor elke ouder kost €79,- en is te bestellen bij hippemuziekdoosjes.nl. Een mooie en ontspannen manier om uw kindje goed te laten slapen! En daarnaast is de Watch over me dream station een geweldig kraamcadeau om te geven aan kersverse ouders. Alle producten uit de webwinkel kunnen rechtstreeks naar de (toekomstige) ouders worden verstuurd, er kan een persoonlijke boodschap aan worden toegevoegd en er is een gratis inpakservice. Slaap lekker!

Lees ook:Daarom kunnen kids beter in het donker slapen
Lees ook:Muziek als pijnstiller bij baby’s
Lees ook:Pasgeboren baby’s worden rustig van Mozart en Vivaldi
Lees ook:Rechtop slapen in kinderzitje levensgevaarlijk
Lees ook:Hoe laat je je kind een nacht doorslapen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>