Do bevalt van zoontje Jip!

Zangeres Do is vannacht bevallen. Do en haar partner Marc zijn de trotse ouders geworden van kerngezonde zoon Jip, zo weet De Telegraaf te melden. Wat een feest! De 32-jarige Do maakte in juni in RTL Boulevard wereldkundig dat ze in verwachting was. Iets waar ze niet echt op had gerekend, zo zei ze. “We hebben allebei altijd graag kinderen gewild. Maar het had niet per se nu gehoeven. We dachten dat het nog een jaar zou duren, maar bij de eerste keer was het raak…” Tja, dat kan gebeuren…Jip is het eerste kindje voor Do en Marc, die in 2007 trouwden, maar na drie jaar huwelijk scheidden. Ze hebben echter al die tijd goed contact met elkaar gehouden en vorig jaar sloeg de vonk tussen de twee weer over.

Lees ook:Baby voor Rafaël van der Vaart en Sabia Engizek
Lees ook:Zwaar exclusieve Bugaboo van Marc Jacobs
Lees ook:Twee baby’s voor de prijs van één
Lees ook:Baby voor Jim Bakkum en Bettina Holwerda
Lees ook:RAAK! lanceert ‘RAAK! by Red-Rag’ schoencollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>