Toe maar: drie twee-eiige tweelingen op rij baren!

Hoe bizar! Een Brits koppel heeft voor de derde keer op rij een twee-eiige tweeling op de wereld gezet. En dat is een bijzonder uniek verhaal, want de kans dat dit je overkomt is één op een half miljoen, meldt De Telegraaf. Moeder Karen beviel veertien jaar geleden van haar tweeling Lewis en Kyle. Twee jaar later kwamen ook de jongens Finn en Jude ter wereld. Na de komst van de vier jongetjes wilde het stel nog één kindje…  De kans op nog een tweeling was volgens artsen nihil. Toch kwam het echtpaar opnieuw voor een verrassing te staan toen op de echo opnieuw een tweeling zichtbaar was. De twee meisjes Isla en Rowan zijn inmiddels geboren.Volgens artsen heeft de Britse Karen kleverige eicellen, waardoor er bij iedere eisprong meer dan een eitje wordt vrijgegeven. Dit verhoogt de kans op een twee-eiige tweeling bij de bevruchting.

Lees ook:Vrouw bevalt in acht maanden tijd van twee kinderen
Lees ook:Brad Pitt vraagt tweelingadvies aan Julia Roberts
Lees ook:Meer ivf-behandelingen, maar minder tweelingen
Lees ook:Tweeling wordt in verschillende landen geboren
Lees ook:Vrouw van 63 wordt moeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>