En dit is het kind met de mooiste ogen van Nederland!

De zorg voor de ogen van kinderen staat hoog op de agenda van Nederlandse ouders*. En omdat gezonde ogen mooie ogen zijn, ging contactlenzenproducent Bausch + Lomb op zoek naar het kind met de mooiste ogen van Nederland. De winnaar werd vandaag bekend gemaakt: Tim uit Bruchem werd geselecteerd uit ruim 3.000 inzendingen via de Facebook competitie van Bausch + Lomb. Vorige week heeft een vakjury, in combinatie met publieksstemmen, de tien finalisten bepaald. Hierna was het Nederlandse publiek aan de beurt om te stemmen, met Tim van Tuijl als uiteindelijke winnaar. Hij wint een professionele fotoshoot en een vermelding met foto in fabulous mama magazine. Tijdens de finaleweek hebben meer dan 1.400 Nederlanders via de Facebook pagina van Bausch + Lomb hun stem uitgebracht.
De moeder van Tim, Dianne Bouman, is enorm trots dat haar zoon is verkozen tot het kindje met ‘De Mooiste ogen van Nederland’: “We hebben de foto flink gedeeld op Facebook, en vrienden en familie opgeroepen om te stemmen. We krijgen altijd complimentjes over Tims ogen, als we door de stad lopen of tijdens het boodschappen doen. Maar wij weten natuurlijk allang dat Tim de mooiste ogen van Nederland heeft!, aldus Dianne.

Bausch + Lomb organiseerde de zoektocht naar het kind met ‘De Mooiste Ogen van Nederland’. Ruim 3.000 Nederlanders hebben de Facebook pagina van Bausch + Lomb bezocht om hun zoon of dochter op te geven voor de competitie. Vorige week bepaalde een vakjury, in combinatie met publieksstemmen, de tien finalisten. De jury bestond uit Phaedra Werkhoven (hoofdredacteur fabulous mama), Frederieke Wieberdink (Kindermodeblog.nl) en Michael Damen (fotograaf). Na deze ronde kon het publiek nogmaals via Facebook stemmen op de 10 finalisten en het kind met ‘De Mooiste Ogen van Nederland’ kiezen. Op basis van het aantal stemmen is Tim tot de uiteindelijke winnaar gekozen.

Lees ook:Senna en Anna winnaar Junio Songfestival
Lees ook:Genomineerden BabyStuf Baby Innovation Award 2014 bekend
Lees ook:McGregor is op zoek naar nieuwe kindermodellen!
Lees ook:Stembussen BabyStuf Baby Innovation Award 2015 geopend
Lees ook:Genomineerden BabyStuf Baby Innovation Award 2015 bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>