Drie kinderen voor Lady Gaga, please!

Lady Gaga wil veel kinderen. ‘Minstens drie’, zei de popster volgens People. Dat is nogal een wens! Begin maar eens met eentje. Wat ik wel weer nobel vind, is dat het pop-icoon de kinderen zelf wenst op te voeden. Geen nanny’s dus, en daar hou ik wel van. ‘Als ik zelf kinderen heb, heb ik altijd drie van die kleine monstertjes om me heen. Ze worden vast geen fans van me.’ We zullen het zien. Lady Gafa is pas 27, maar het feit dat ze uit een warm gezin komt, wakkert haar moedergevoelens af en toe wel aan. ‘Onze familie is heel hecht, maar ik kan me ook niks anders indenken voor mijn eigen toekomstige gezin.’
Gaga vertelde er niet bij of ze haar vriend Taylor Kinney de beoogde vader van haar kinderen is. De laatste tijd gaan er geruchten dat hun relatie voorbij zou zijn. ‘Ik wil gewoon gelukkig zijn. En ik wil dat mijn fans dat ook zijn’, voegde ze eraan toe.

Lees ook:10-jarig meisje zingt Born this way van Lady Gaga zo mooi dat de zangeres haar opbelt!
Lees ook:Vader noemt kind Lady Gaga…
Lees ook:Roma gezin met drie schoolgaande kinderen
Lees ook:Lieke van Lexmond krijgt een kindje!
Lees ook:Anders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>