Zet de babyfoon minstens één meter van het bedje

Zijn elektronische magnetische golven van digitale babyfoons nu gevaarlijk of niet? Consumentenbond testte voor Beste Koop voor je kind #2 diverse babyfoons en dook in dit vraagstuk en wat blijkt? Zelfs de babyfoons met de sterkste golven zitten slechts op 6% van de toegestane stralingsnormen, mits je de zender op een meter afstand houdt. Bovendien is de babyfoonnorm vier keer zo streng als die van bijvoorbeeld mobiele telefoons.Gebruik je een digitale babyfoon? Controleer dan of de babyunit van de babyfoon minstens een meter van het bedje staat om eventuele straling uit te sluiten.

Weten welke babyfoon op dit moment als beste uit de test komt? Lees het in Beste Koop voor je kind #2. Beste Koop voor je kind is hét onafhankelijke en advertentievrije magazine voor jonge gezinnen, en het nieuwe nummer ligt vanaf nu in de winkel voor € 6,95. Beste Koop voor je kind verschijnt twee maal per jaar in de losse verkoop en is ook verkrijgbaar via de webwinkel van de Consumentenbond.

Lees ook:Babyvoeding: Laat je niet verleiden door valse claims
Lees ook:Kinderzitjes veiliger in de achteruitstand
Lees ook:Lees ‘Beste Koop voor je kind’ van de consumentenbond
Lees ook:Kindervitamines niet zonder risico’s!
Lees ook:Goedkope Kruidvat zonnebrandcreme als beste getest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>