Werden we na onze bevalling allemaal maar zo slank als Kate Middleton

Niet heel verrassend: de Britse vrouwen dromen van het figuur van Kate Middleton. En het is inderdaad jaloersmakend hoe snel deze vrouw weer helemaal slank was na de geboorte van haar kleine mannetje. Ideal Weight vroeg 1.000 dames met kinderen aan te geven welke bekendheid het beste figuur had. Kate, die eind juli haar eerste kindje kreeg, won met 21 procent van de stemmen. Actrice Jennifer Aniston werd tweede met 14 procent, gevolgd door zangeres Beyoncé (11 procent).Voor woordvoerster Kirsty Powell is de triomf van de hertogin geen verrassing. “Door haar verstandige houding rond haar gewicht na de zwangerschap verbaast het ons niet dat zij bovenaan de lijst staat”, laat ze weten aan diverse media.

Lees ook:Volgende keer zwanger in een outfit van Beyoncé?
Lees ook:Prins George en Harper Beckham populairste kids van Groot-Brittannië
Lees ook:JA! Kate Middleton is ECHT zwanger!
Lees ook:Aukje van Ginneken bevalt van dochter Josje
Lees ook:Beckhams echte voorbeeldouders!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>