Cinemum: met je baby naar de film

Naar de bioscoop met je kleine kind? Dat levert niet zelden ongemakkelijke situaties op, waarbij je kindje net iets teveel herrie maakt naar je zin. Daar wordt door Cinemum handig op ingespeeld. Dit concept draait juist om het bezoeken van een film, sámen met je baby. Sterker nog: zonder baby mag je niet plaatsnemen in de zaal. Aan het steeds groter wordende initiatief doen steeds meer bioscopen mee: in Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Enschede en Wageningen wordt het al toegepast bieden diverse bioscopen de speciale filmvoorstellingen aan. Zo hoef jij je in elk geval geen seconde meer opgelaten te voelen als de tent wordt afgebroken! Deze week werden de eerste Cinemumvoorstellingen georganiseerd in Utrecht, Rotterdam en Enschede. Het publiek was in haar nopjes. Het jongste kind in de zaal was de acht dagen oude Kaatje. Dat vind ik dan wel weer heel ver gaan hoor…

Ook komen zwangere vrouwen op bezoek en geven andere moeders weer ongestoord borstvoeding tijdens de film, meldt nieuws.nl. Alles kan! Op het Twitteraccount van Cinemum wordt enthousiast gereageerd.
Het licht gaat tijdens de film niet volledig uit: zo kun je nog lekker een rondje lopen en vind je die kwijtgeraakte knuffel of speen makkelijk. Daarnaast staat het geluid van de film zachter. Plaatsgebrek is niet: voor ieder verkocht kaartje worden er twee stoelen vrijgehouden. Achterin de zaal is een verschoontafel met een lampje. Bijzonder hoor!

Lees ook:De ultieme kans om een echte prinses te zijn… Bij de fandagen van Prinsessia!
Lees ook:Krijgt ‘Tiet Zat’ moeders langer aan het borstvoeden?
Lees ook:Suske en Wiske hebben metamorfose ondergaan
Lees ook:Grote steden scoren slechter op Cito-toest dan voorheen
Lees ook:In de wolken met nieuw K3 ‘Engeltjes’ album

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>