George en William populaire babynamen

Hoeveel invloed een koninklijke baby toch kan hebben: George en William zijn bij de lezers van The Daily Telegraph de meest populaire babynamen van het jaar tot nu toe. George en William komen het vaakst voor in de familieberichten in de krant, waarmee lezers de geboorte van hun kind aankondigen. Susan Cole, die de ranglijst ijverig bijhoudt, zegt in The Daily Telegraph: “Het wordt fascinerend om te zien of George vanaf nu meer wordt vernoemd.”Eerder deze week berekende de website Ancestry.com dat er het komende jaar naar verwachting 5.740 Britse George’s worden geboren. De naam van de prins van Cambridge staat nu twaalfde op de lijst met meest geliefde namen. Door de keuze van prins William en zijn vrouw zal de naam volgens Ancestry waarschijnlijk op de vierde plaats komen. Ruim 30 jaar geleden werd William ook ineens een razend populaire naam in Engeland.

Lees ook:Zie hier de favoriete babynamen van de Engelsen!
Lees ook:17 maanden en nu al een van de best geklede Britse mannen…
Lees ook:Baby George van Kate & William overladen met cadeaus
Lees ook:Prins George en Harper Beckham populairste kids van Groot-Brittanniƫ
Lees ook:JA! Kate Middleton is ECHT zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>