Kinderen door AH massaal aan het kokkerellen geslagen

De ‘Jij kan alles maken’ campagne van Albert Heijn is nu al een enorm succes. De campagne speelt daarmee goed in op de heersende trend van koken door kinderen. Zo wordt thuis en op scholen enthousiast keukentje gespeeld met de keukenmini’s en het speelgoed keukentje. Ook zijn er steeds meer kinderen zèlf aan het koken. Dit is onder andere te zien aan de enorme populariteit van de Allerhande voor Kids, waar ondertussen 1,5 miljoen exemplaren van zijn verspreid. De bijbehorende website ah.nl/allerhandekids heeft in korte tijd een recordaantal bezoekers getrokken en is daarmee in één klap de grootste receptenbron voor kinderen in Nederland.Als eerste echte kinderkookwebsite van Nederland heeft ah.nl/allerhandekids een onverwacht groot aantal bezoekers getrokken, wat de website  in één klap de grootste receptenbron voor kinderen in Nederland maakt. Uit de cijfers blijkt dat de Nederlandse kids ondertussen al meer dan 30.000 recepten hebben gemaakt! Ook de kidsredactie van de Allerhande voor Kids, merkt dat de campagne erg goed aanslaat: “Ik word zelfs herkend op het schoolplein!” aldus Zeno (10 jaar). “Het was erg leuk om het blad te maken en helemaal te gek dat zo veel andere kinderen nu met onze recepten gaan koken.”

Tijdens de voorjaarsvakantie hoopt Albert Heijn nog veel meer kinderen aan te zetten tot koken. Zo worden er komende week kinderkookworkshops georganiseerd in de winkels. Kinderen kunnen op woensdag 20 februari bij alle Albert Heijn XL winkels van 16:00 – 18:00 uur meedoen aan een workshop rijsttafel maken! Ook staat de bonusfolder deze week vol met aanbiedingen waarmee moeders heel gemakkelijk samen met hun kinderen kunnen koken, zoals pannenkoeken en hamburgers! Bovendien kunnen fanatieke kooktalentjes ook nog meedoen aan de kinderkookcompetitie op Facebook. Door het posten van hun leukste kookfoto maken ze kans op een levensgroot keukentje! Deelnemen kan tot en met 24 februari.

Lees ook:JAAAA! Er komen weer mini’s van Albert Heijn aan!
Lees ook:Albert Heijn komt met koelverse maaltijden, speciaal voor kinderen
Lees ook:Beesies moeten na WK kinderen in arme landen blij maken
Lees ook:AH Smurfen doen 70.000 EXTRA gezinnen naar de winkel komen
Lees ook:AH brengt toch extra producten uit voor mini-winkeltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>