JAAAA! Er komen weer mini’s van Albert Heijn aan!

Op maandag 4 februari introduceert Albert Heijn keukenmini’s: 50 miniproducten om keukentje mee te spelen. Van een pollepel en schijfje citroen tot een stapelbare hamburger. Onder het mom van ‘Jij kan alles maken’ worden kinderen met de mini’s en het bijbehorende speelgoed-keukentje geïnspireerd om hun eigen fantasiegerechtjes te maken. Daarnaast verschijnt een eenmalige Allerhande voor (en dóór) kids, boordevol recepten die voor kinderen gemakkelijk te bereiden zijn. “Met deze campagne willen wij kinderen spelenderwijs laten ervaren hoe leuk zelf koken is. Ze komen op een leuke manier in aanraking met verschillende producten en gaan er met hun vader of moeder mee aan de slag. Dat zal zeker bevorderen dat kinderen al op jonge leeftijd lekker eten beter leren waarderen. Dat is precies wat Albert Heijn graag wil helpen bewerkstelligen,” licht Alfred Levi, directeur Commercie van Albert Heijn toe. Wij vinden het leuk!!! Er wordt een nieuwe serie van 50 verschillende mini’s uitgebracht: de keukenmini’s. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten in het maken van fantasiegerechten met de mini’s. Met het kartonnen minikeukentje, voorzien van onder meer een oventje en draaibare knoppen voor het fornuis, begint het écht op koken te lijken. Naast keukengerei zoals een broodrooster, pollepel en een blender bestaan de mini’s dit keer uit veel ‘verse’ producten zoals een schijfje citroen, sla, vis en pompoen.

In deze unieke editie van Allerhande staan lekkere, gemakkelijke gerechten waarmee iedere juniorchef thuis de show kan stelen. Op ah.nl/allerhandekids zijn de recepten heel handig stap voor stap uitgelegd en zijn veel leuke extra’s te vinden, zoals de ‘garde beat’: een beat die kinderen precies in het juiste tempo en op een meeslepend ritme een beslag laat kloppen. En met de kookvideo’s wordt het helemaal een fluitje van een cent voor kinderen om de gerechten zelf te bereiden. “Wanneer kinderen worden betrokken bij het klaarmaken van de maaltijd of zelf koken, is de bereidheid om nieuwe smaken te proberen groter. Ook kan het een positieve bijdrage leveren aan gezonder eten. Dat wordt in onze eigen programma’s waarin we kinderen laten koken, steeds opnieuw bevestigd,” aldus Patricia Schutte, woordvoerder van het Voedingscentrum.

De mini’s en het bijbehorende keukentje zijn verkrijgbaar vanaf maandag 4 februari tot en met zondag 17 maart 2013, zolang de voorraad strekt. Klanten ontvangen bij elke 15 euro aan boodschappen een gratis keukenmini, inclusief een kaartje waarmee kinderen hun eigen verrassende fantasiegerechtjes kunnen samenstellen. Allerhande voor kids is vanaf 4 februari gratis verkrijgbaar bij Albert Heijn en is ook online te bekijken via ah.nl/allerhandekids of de Allerhande app voor tablets.

Lees ook:Kinderen door AH massaal aan het kokkerellen geslagen
Lees ook:Albert Heijn komt met koelverse maaltijden, speciaal voor kinderen
Lees ook:AH Smurfen doen 70.000 EXTRA gezinnen naar de winkel komen
Lees ook:Beesies moeten na WK kinderen in arme landen blij maken
Lees ook:Easywalker lanceert iconische designkinderwagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>