Kledingkasten kinderen PUILEN uit!

Kinderen hebben gemiddeld zo’n 56 kledingcombinaties in de kast hangen. En aan die goedgevulde kledingkasten van onze kleintjes hangt een prijskaartje van gemiddeld 410 euro, meldt De Telegraaf. Ik denk dat ik het met dat bedrag bij lange na niet ga redden… Een op de acht kinderen heeft zelfs 100 kledingstukken of meer. Daar hoor ik dus bij… En die enorme hoop kleding wordt niet eens altijd gedragen. Tweederde van de ouders geeft toe dat ze soms kleding cadeau krijgen die ze hun kind nooit zouden laten dragen. Drie op de vijf gooit kleding soms ongedragen in de vuilnisbak.Bovendien is bezuiningen op kinderkleding geen optie. Tweevijfde zegt nooit tweedehandskleding te kopen voor zijn of haar kind(eren). Een op de vijftig ouders heeft weleens €125 of meer aan één kledingstuk uitgegeven.
De schuld zou volgens de ondervraagden liggen bij Hollywood-sterren als Katie Holmes en Victoria Beckham: een goed geklede Suri Cruise of Harper Bechham zou ouders namelijk aanzetten tot het kopen van belachelijk dure kleding voor hun kroost.

Lees ook:Kledingkast moeder beter gevuld dan die van kinderen
Lees ook:Nijntje heeft eigen boekenbon
Lees ook:Scorpionkids maakt kinderkleding voor meiden – op maat!
Lees ook:Geef kinderkleding een nieuw leven voor SOS Kinderdorpen
Lees ook:Plusmaatjes: kleding voor kinderen met een maatje meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>