Wie wint de titel ‘Mooiste Zwangere Buik van Nederland’?

Heb jij de mooiste buik van Nederland? Zwangerschap is iets om trots op te zijn. Jouw zwangere buik mag dan ook zeker gezien worden! Om alle aanstaande mama’s blij te maken organiseert Bio-Oil de ‘Bio-Oil Happy Belly Day 2012’, een online fotowedstrijd voor aanstaande moeders. Meedoen kan tot en met 19 oktober 2012. Een deskundige jury onder leiding van zangeres Edsilia Rombley kiest de winnaars.Alle aanstaande mama’s kunnen zich opgeven door een mooie zwangerschapsfoto van zichzelf of van een vriendin te uploaden en de contactgegevens achter te laten. Upload je foto eenvoudig via  www.100p.nl/happybelly. Juryvoorzitter Edsilia Rombley  – zelf ook moeder – verheugt zich op de verkiezing: “Het is een bevestiging dat vrouwen gewoon hartstikke mooi zijn in de bijzondere periode van een zwangerschap.”

Deelnemers aan de Happy Belly Day 2012 maken kans op diverse leuke prijzen zoals:
•             een professionele fotoshoot;
•             een digitale fotocamera;
•             een midweek in een Roompot Vakantiepark;
•             een Bio-Oil verwen- en verzorgingspakket.

De Bio-Oil Happy Belly Day 2012 is bedoeld als steuntje in de rug voor alle aanstaande mama’s. Bianca van Felius-Uiterwijk, brand manager van Bio-Oil, zegt: “Je zwangerschap kan ook een onzekere periode zijn. Een derde van alle vrouwen onder de 40 jaar geeft in onderzoek aan, dat huidproblemen zoals striae (huidstriemen) hun zelfvertrouwen drastisch vermindert. Deze klacht ontstaat bij veel vrouwen tijdens  hun zwangerschap. Bio-Oil vermindert de kans op deze huidklachten en bij dagelijks gebruik zullen bestaande huidklachten in ieder geval minder zichtbaar worden.”

Lees ook:Happy Belly’s: tweedehands positiekleding – hoe slim!
Lees ook:Minimonkey introduceert nieuwe manier van baby dragen
Lees ook:Edsilia overhandigt Huggybird boek aan eigen kleuterjuf
Lees ook:Belly Armor beschermt tegen schadelijke straling tijdens de zwangerschap
Lees ook:Edsilia Rombley schrijft kinderboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>