WAT? Vrouw probeert baby uit Woerdens ziekehuis te stelen!

Wat een heftig bericht lees ik net in het AD! In het ziekenhuis waar mijn zoontje is geboren, heeft begin mei heeft een vrouw met psychische problemen geprobeerd een baby te stelen van de kraamafdeling!   De 43-jarige Diana S. had thuis al een babykamer ingericht, zo meldt het AD. Het zal je gebeuren zeg! Het betreft het ziekenhuis Hofpoort in Woerden. Volgens het Openbaar Ministerie ging Diana grondig te werk. Zo had ze op internet de plattegrond van het ziekenhuis bekeken en de bezoekuren van het Hofpoort gecheckt. De politie trof in het huis van de vrouw een ingerichte babykamer aan. De drinkflesjes en de babyvoeding stonden al klaar. Daarnaast hield zij van realistische babypoppen, zogenaamde ‘reborn-baby’s’. Maandag verschijnt Diana S. voor de rechter. Bekenden van de vrouw vermoeden dat zij lijdt aan een ernstige vorm van borderline.
Wat een opluchting dat het haar niet gelukt is! Opsluiten en behandelen deze vrouw!

Lees ook:Vrouw bevalt van dochter en komt met zoon thuis
Lees ook:Rolbevestigend ‘werkje’
Lees ook:Halal babyvoeding in Nederlandse ziekenhuizen
Lees ook:Meer en meer kinderen onder toezicht
Lees ook:Youtube helpt bij bevallingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>