Complete cast nieuwe K3 film bekend

Afgelopen maand zijn de opnames van de nieuwe K3 film ‘K3 Bengeltjes’ gestart in België. De vierde K3 film wordt het filmdebuut van onze Nederlandse Josje. Naast Josje maken Charly Luske, in de rol van Kristel’s vriendje Glenn, en Hans Cornelissen als de manager van de dames, hun opwachting in ‘K3 Bengeltjes’. Nederlanders Winston Post en Metta Gramberg, ook te zien in de sitcom ‘Hallo K3!’ maken de lijst bekende Nederlanders compleet. ‘K3 Bengeltjes’ is vanaf 12/12/2012 te zien in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.Waar het over gaat:
Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten.
In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen ‘bengeltjes’ maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier….
Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar zeer klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje.
Het gevolg? De meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijn… Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als ze falen, heeft dit voor K3 desastreuze gevolgen.
Komt alles nog goed, of blijven de meisjes van K3 voor altijd bengeltjes? Dat kan je vanaf 12/12/2012 zien in “K3 Bengeltjes”, een gloednieuw en knotsgek bioscoopavontuur van K3!

Naast bovenstaande acteurs zijn de Vlamingen Chris Van Den Durpel, Michel Van Dousselaere, Jacques Vermeire, Bianca van Haverbeke, Camelia Blereau en Jill Peters te zien in de film. Ook Sam Gooris, voor Nederland bekend van ‘De Pfaff’s’ heeft een rol bemachtigd.

Studio 100 produceert ‘K3 Bengeltjes’. Eerder zijn met K3 al de films ‘K3 en het Magische Medaillon’, ‘K3 en het IJsprinsesje’ en ‘K3 en de Kattenprins’ verschenen. De distributie van de film in Nederland ligt bij Independent Films.

Lees ook:Kaskraker ‘K3 Bengeltjes’ nu op DVD!
Lees ook:K3 in nieuwe bioscoopfilm: K3 Dierenhotel
Lees ook:In de wolken met nieuw K3 ‘Engeltjes’ album
Lees ook:Baby voor Johnny en Josje?
Lees ook:‘Ruim Baan’ single van de nieuwe Mega Mindy-film ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>