iPad als middel om ex via kinderen te bespioneren

Ik lees zojuist een belachelijk berichtje op volkskrant.nl. Ouders die in scheiding liggen of gescheiden zijn, geven hun kinderen een iPad om de expartner mee te bespioneren. WAANZIN! Hou toch eens op, laat elkaar los en blijf met z’n tweetjes op normale wijze voor je kinderen zorgen. Ik vind het echt schandalig wat volwassenen doen over de ruggen van hun kinderen, om hun gekrenkte ego’s maar tegemoet te komen. Ziek is het.

Gescheiden mannen of vrouwen die hun ex willen bespioneren, geven hun kinderen tegenwoordig een iPad en gebruiken videochat-techniek om een inkijk te krijgen in het leven van hun voormalige partner. In echtscheidingszaken in het Verenigd Koninkrijk worden voorbeelden aangehaald waarin applicaties voor videogesprekken als Facetime en Skype misbruikt worden door ex-partners. “Zo vroeg een vader zijn kind om hem (met de tablet of smartphone in de hand, nvdr.) rond te leiden in het nieuwe huis van zijn ex-vrouw. In een ander geval merkte een moeder in haar ondergoed op dat haar ex-man haar aan het bekijken was via het scherm van de iPad van haar kind”, schrijft The Sunday Times.

Lees het hele verhaal hier.

Lees ook:Na iPhone® en iPod® nu ook iPad® kids proof
Lees ook:Wat kinderen écht willen voor Sinterklaas? Een iPad!
Lees ook:Dochters van gescheiden ouders krijgen eerder kinderen
Lees ook:Tablets zijn hartstikke slecht voor de ontwikkeling van een kind
Lees ook:Makkelijk op afstand met opa en oma ‘kletsen’: FamZoom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>