Helft ouders heeft spijt van kindernaam

Bijna de helft van de Britse ouders heeft spijt van de naam die ze aan hun kind hebben gegeven. Dit blijkt uit een onderzoek van Dottybingo.com onder 600 ouders. Zo’n 43 procent heeft achteraf bedenkingen over de naam die ze hun kind hebben gegeven. 19 procent van hen blijkt de naam van hun kind zelfs na een tijdje helemaal niets te vinden. Jeetje… Nou, ik sta nog steeds helemaal achter Wouter en Floortje! Ik vraag me af of al die ouders die voor die hippe trendgevoelige kindernamen hebben gekozen dat ook nog steeds doen!

Lees ook:Eén op de tien ouders heeft spijt van een kindernaam
Lees ook:Alles over kindernamen door de jaren heen…
Lees ook:Ruim helft ouders heeft spijt naam kind
Lees ook:Sophie of Daan erg leuk, maar weinig origineel
Lees ook:Sem en Sanne nog steeds onverminderd populaire namen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>