Kinderen van Marco Borsato in The Voice Kids?

De kinderen van Marco Borsato zouden best willen deelnemen aan The Voice Kids, maar het mag NOG niet van papa. Marco ziet zijn kinderen, de 13-jarige Luca, 10-jarige Senna en 9-jarige Jada, liever nog niet mee doen aan de talentenjacht. “Ik vind het nog wat vroeg”, vertelt hij in De Telegraaf. Als ze ouder zijn, steunt Marco zijn kinderen, maar hij vindt ze nu nog te jong. “Het is dus best mogelijk dat we een van mijn kinderen ooit een keer zien in The Voice.” Tja…dat zou dan wel weer heel erg leuk zijn! De familie is overigens groot fan van de talentenjacht, en missen dan ook geen aflevering van de show. “Dan zitten we met het hele gezin op de bank voor de televisie. Ze zijn er helemaal weg van.”

Lees ook:Interactief plaatjes sparen met The Voice Kids!
Lees ook:Aftellen tot The Voice Kids begint
Lees ook:Is jouw kind The Voice of Holland?
Lees ook:Aftellen tot The Voice Kids 2012-2013
Lees ook:Zaterdag start The Voice Kids weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>