Zet nu de ouder kinder-winterspullen op Marktplaats!

Nu is de tijd om de oude kinderschaatsen op Marktplaats te zetten! Want zochten zondag 22 januari circa 16.277 mensen naar schaatsen, een week later lag dit aantal al op 174.450 mensen, zo meldt Marktplaats zelf. Niet alleen nam het aantal zoekenden toe,  ook het aantal mensen dat hun oude schaatsen wil verkopen stijgt. Op 22 januari waren er 673 aanbieders en op de 29e bijna 8000. Verder is er een groter aanbod van ander winterspul, sleeën (400 procent stijging in een week tijd) en moonboots. De prijs van een paar schaatsen daalde in een week tijd van 35 tot 50 naar 20 tot 40 euro.

Lees ook:Steeds meer oudere moeders…
Lees ook:TV-ziek kind? Gebruik een timer en het probleem is verleden tijd!
Lees ook:Pokémon doet het nog hartstikke goed op Marktplaats
Lees ook:Minder meldingen mazelen zieken
Lees ook:Dagje pretpark begint onbetaalbaar te worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>