School verbiedt Uggs in de klas

Ja echt, je leest het helemaal goed! Uggs mogen niet meer gedragen worden in een  school in het Amerikaanse Pennsylvania. De docenten vinden dat de meegebrachte voorwerpen en etenswaren in de laarzen voor te veel afleiding tijdens de lessen zorgden. Tjonge jonge… Wat een geneuzel zeg! Niet alleen de leerlingen vinden de maatregel belachelijk, ook ouders komen in opstand, meldt De Telegraaf. “Ik kan me helemaal niet permitteren om voor mijn dochter verschillende schoenen aan te schaffen omdat ze per se op school andere schoenen in de klas moet aantrekken”, zegt een verbolgen moeder. Daar kan ik mij wel iets bij voorstellen. Aan de andere kant: als je je Uggs kunt permitteren, kun je ook wel een tweede paar andere schoenen betalen! Hoe dan ook: categorie onzin, dit hele verhaal. GA LESGEVEN!

Lees ook:Braqeez: fijne kinderschoenen van hoge kwaliteit en…superhip!
Lees ook:Wat zijn de zomer Uggs toch geweldig
Lees ook:Nieuwe kinderschoenen nodig? Red Rag it is!
Lees ook:Fietsen naar school? Daar doen we niet meer aan…
Lees ook:Hakken voor kleutermeisjes; wel of niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>