Vuurwerkbrillen: niet hip en stoer, wel heel veilig!

Vol aandacht zat mijn zoontje pas een item van het Jeugdjournaal te kijken over de vuurwerkbril. “Die zou ik ECHT NIET opzetten”, stelde hij na afloop. Nou…daar denk ik toch even heel anders over. Ik zou willen zeggen dat als hij die bril niet opzet, hij het vuurwerk vanachter de ramen mag aanschouwen. Hoe staan jullie tegenover de brillen? Dragen jullie kids ze? Mocht je er nog geen in huis hebben, kun je ze onder meer hier krijgen. Maar ik neem aan dat ook de vuurwerkverkoop de brillen op voorraad heeft. Zorg dat je ongelukken voor bent!

Lees ook:Zo gevaarlijk zijn houten toiletbrillen voor kinderbilletjes
Lees ook:23-jarige bevalt van vijfling…
Lees ook:Slapen wordt voor Europese baby’s steeds veiliger
Lees ook:De fijnste draagzak voor je baby: De Lodger Shelter
Lees ook:Boek over dik kindje krijgt veel kritiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>