Derde kind voor Ruud de Wild

Ruud de Wild is voor de derde keer vader geworden. Zijn vrouw Aafke is vandaag bevallen dochter Teddy Mouna. “Ze lijkt nog op een aardappel, maar zo te zien wordt het een mooi meisje”, laat De Wild weten via Twitter. Je vader zal het over je zeggen… Aafke en Ruud hebben al een zoon van 2 jaar en uit zijn eerdere huwelijk met Tatum Dagelet heeft hij een dochter genaamd Toy. Gefeliciteerd met deze derde aanwinst!

Lees ook:Peggy Bundy (52) krijgt derde kind via draagmoederschap
Lees ook:Vader brengt eigen pestende kinderen naar de politie
Lees ook:Tim Akkerman wil nog wel een vierde kind…
Lees ook:Dochter Armin van Buuren zijn beste productie ooit
Lees ook:Bastiaan Ragas schrijft een boek over vaderschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>