Krijgt ‘Tiet Zat’ moeders langer aan het borstvoeden?

De film ‘Tiet Zat’ wil het taboe op langdurige borstvoeding bij peuters en kleuters doorbreken. Vrijdag gaat de film, waarin moeders uitleggen waarom ze langer doorgaan, in première. Iedereen moet natuurlijk echt helemaal zelf weten wat hij of zij doet, maar ik heb ooit beelden gezien van een achtjarige die nog borstvoeding kreeg en dat vond ik – op z’n zachtst gezegd- belachelijk. Denk er alleen al eens aan wat het kind te horen krijgt van vriendjes! Baby’s a la… Maar daarna is het klaar hoor. Voor mij dan. Meer over dit onderwerp lezen: klik hier. En bekijk ook even dit filmpje. Ik krijg er een flink geitenwollensokkengevoel van (al was het alleen maar van het muziekje!)

Lees ook:Geweldig filmpje van kind na tandartsbezoek…
Lees ook:Bab-yoga: even je kind een afwijking slingeren (schokkend filmpje)
Lees ook:Huh? Een eigen bijdrage voor een kinderfeestje?
Lees ook:Recordpoging simultaan borstvoeden… (ja, echt….)
Lees ook:Zo lastig kan het zijn om je kinderen naar bed te brengen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>