Ouders laten kinderen uren in hete auto achter

Laat het volgende bericht een waarschuwing zijn!!! Dit weekend zijn er in Amersfoort drie jonge kinderen uit een hete auto bevrijd. Omstanders hadden de politie gebeld omdat de kinderen huilend in een geparkeerde auto zaten aan de Arnhemse Poortwal. De ramen van auto waarin de baby, een dreumes en een peuter zaten, stond op een kier. Daardoor konden agenten via het portierraam de deur open krijgen. Hoe slecht ben je als ouder dan bezig? Ontheffen uit de macht! Ambulancemedewerkers hebben de kinderen onderzocht. De baby had het zo warm, dat het rompertje nat was van het zweet. Het kindje heeft direct te drinken gekregen. De kinderen hoefden niet mee naar het ziekenhuis, maar zijn wel naar het politiebureau gebracht.  De agenten bleven bij de auto staan en ruim twee uur later kwam de vader van de kinderen bij de auto. Hij werden direct opgepakt. De moeder van de kinderen kwam later naar het bureau en werd ook aangehouden. De ouders, 24 en 28 jaar uit Putten zijn in de cel gezet. De kinderen zijn opgevangen bij bureau jeugdzorg.

Lees ook:Moeder laat kind (6) nachtje alleen thuis
Lees ook:Bevallen in een politieauto; weer eens iets anders!
Lees ook:Snel! Leg het wapen onder de baby en stop de drugs in zijn kleertjes… (zo hoort het ouderschap dus niet!)
Lees ook:Kinderen tussen wal en schip
Lees ook:Laat je kinderen met dit weer geen seconde alleen in de auto

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ouders laten kinderen uren in hete auto achter

  1. Jules Vismale

    Nieuw is het niet om te vernemen hoe ouders onverantwoordelijk met kinderen omgaan! Volgens een mythe uit de 12de á 13de eeuw uit Wales (Engeland) liet prins Llewelyn zijn zoontje, een baby, onder hoede van een Ierse wolfshond, een reu, omdat de prins oorlog ging voeren. Hij leverde het kind hierdoor bijna uit aan een wolf (die buiten zinnen was van de honger) die alleen door de hond, Gelert, werd gedood maar toen doodde de prins later zijn hond omdat hij die ervan verdacht het kind te hebben verslonden! Die prins had net zo goed zelf aan de wolf overleverd mogen zijn al had de Ierse wolfshond inderdaad het kind ook kunnen doden en honden doden in werkelijkheid meer mensen en kinderen dan dat een wolf doet! Maar in het verhaal van Peter Pan werden de kinderen van het echtpaar Darling; Wendy, John en Michael, onder toezicht gesteld van een Sint-Bernard, een teef, en of een vrouwelijke hond moedergevoelens heeft voor kinderen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>