Rellen om lingerielijn voor kleuters

Een Frans modelabel heeft een lingerielijn voor kleuters ontwikkeld en uiteraard is daar een rel over ontstaan. De zoveelste, want vorige week ontstond er ook al een rel rondom een fotoshoot van de 10-jarige Thylane Blondeau. De modewereld  vond het niet kunnen dat Vogue foto’s van het meisje maakte waarop ze make-up droeg en uitdagend poseerde. Nee. Ik ook niet. Laat kinderen nou gewoon kinderen zijn en voorkom iedere associatie met seks. Fijn dat je er op deze manier toch je aandacht mee krijgt, maar heel chique is het niet te noemen. Ik stel voor dat er op dergelijke uitingen gewoon een straf komt te staan. Geen aandacht, maar een dikke vette boete! Bedrijven weten best wanneer ze een grens over gaan.

Lees ook:Huh? Een romper met een bikini?
Lees ook:Ice Bucket-kleuter verovert Youtube
Lees ook:Pubers en ouders gezocht voor nieuw programma KRO
Lees ook:Bij Vintykids koop je ‘beter’ tweedehands kinderkleding!
Lees ook:Eenarmige presentatrice zou kinderen angst aanjagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>