Bevalling op parkeerterrein ziekenhuis

We houden er zo van: mooie bevallingsverhalen! Nou, dan heb ik er nu eentje voor je waar je helemaal blij van wordt. Nathalie van Geffen (34) uit het Gelderse Zetten is gisteren op de parkeerplaats van het ziekenhuis bevallen. Ze schonk er het leven aan dochter Yorinde. Prachtig toch? Hele verhaal lezenĀ  en beeld van moeder en dochter zien? Klik dan hier!

Lees ook:Kim Kardashian kleedt haar dochter nogal…ordinair…
Lees ook:Oma baart kind voor haar dochter…
Lees ook:Extreem zware baby in Mexico geboren
Lees ook:In vijf minuten moeder en oma worden: het kan!
Lees ook:Bevalling in Meppels ziekenhuis kan niet meer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>