Bij Altijd Leuk scoor je zeker (en goed) voor kindercadeaus!

Ik vind het ieder jaar weer ontzettend lastig om een leuk cadeautje voor mijn kinderen te kopen. Maar ook cadeautjes voor kinderen van familie en vrienden geven mij hoofdbrekens… Ik wil namelijk wel met iets origineels aankomen en eerlijk is eerlijk: dat lukt je niet als je naar de reguliere speelgoedwinkels gaat. Maar nu heb ik www.altijdleuk.nl gevonden. En daar vind je echt de aller-, allerleukste cadeautjes voor je kids. Van verkleedkleren tot de mooiste tassen, van dekbedjes tot meubels, lampen, boeken, muurstickers, speelgoed….Moet ik nog even doorgaan?

Anoek Kruizinga, zelf moeder (en dus ervaringsdeskundige), was altijd op zoek naar leuke (kraam)cadeaus. En in haar zoektocht heeft ze in 2007 het plan opgevat om een webwinkel te starten. Dat heeft ze goed gedaan!
Altijdleuk.nl voert niet de minste merken. Wat te denken van Colorique, Room Seven, Lief!, Souza, Kleef & Co en Kidkraft. Maar wat ik nou zo leuk vind, is dat er ook zoveel merken op staan waar ik nog nooit van gehoord had! Maar dus wel allemaal merken waar ik mijn hart direct aan verlies! De lampen van Taj bijvoorbeeld zijn sprookjesachtig! En de knutselpakketjes van MIHO Design zijn ronduit geweldig!

De Glodos BIT Bikes moeten echt te leuk zijn voor een kind om te hebben en als ze onder het beddengoed van Hiccups niet gaan slapen, dan weet ik het niet meer. Nee, zonder enige vorm van twijfel stoomt Altijdleuk.nl bij mij zo de top drie van leukste kindercadeauwebsites binnen. Het enige nadeel is…dat ik de site niet eerder ontdekt heb! We gaan een mooie toekomst tegemoet.

Lees ook:Maud.Design heeft het begrepen: een babykamer mag best hip!
Lees ook:Koning te Rijk: webshop met superopmaak én inhoud
Lees ook:Altijdleuk.nl, de altijd leuke online cadeauwinkel
Lees ook:Verantwoord (en heel leuk) shoppen doe je bij Nikabella
Lees ook:Doerak Kinderkleding: iedere keer iets nieuws

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bij Altijd Leuk scoor je zeker (en goed) voor kindercadeaus!

  1. Sascha

    Op mamadealvandedag.nl heb je ook altijd leuke kinderspulletjes voor erg goedkoop! Vandaag is bijvoorbeeld de deal van de dag een Pluchen kegelset van Sesamstraat voor maar €12,49. Super leuke knuffelkegeltjes met seasamstraat figuren. Moeite waard om ook is op die site te kijken :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>