Nickelodeon op zwart: vandaag is het buitenspeeldag!

Mijn kinderen zijn vandaag een dagje vrij, en wat gaan ze doen? BUITENSPELEN! Het is namelijk vandaag nationale buitenspeeldag! En om het buiten spelen te bevorderen gooit Nickelodeon vandaag de zender op zwart. Hulde aan dat initiatief! Het is soms zo moeilijk de kids weg te krijgen voor de televisie… Helaas wordt er in onze gemeente weinig initiatief tot speelfeest genomen, maar door heel Nederland staat het bol van de leuke kinderactiviteiten. Wil je weten waar je het best met je kind buiten kunt spelen? Dan moet je even hier klikken. En aan alle papa’s en mama’s: geniet van jullie rust in huis vanmiddag!

Lees ook:Ouders kijken liever tv met kinderen dan dat zij buiten spelen
Lees ook:Aapie babyschoenen: voor de allerleukste en goed betaalbare babyslofjes!
Lees ook:Waarom moeten kinderen altijd maar buiten spelen?
Lees ook:december: de zwaarste dag van het jaar voor iedere ouder
Lees ook:Kinderfeestje vieren met Natuurmonumenten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nickelodeon op zwart: vandaag is het buitenspeeldag!

  1. NICKELODEON - SUPERNET

    NICKELODEON IS WEG BIJ MIJ :o

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>