Ouders laten baby zelf geslacht bepalen (filmpje!)

Wat een belachelijk verhaal zeg! Een Canadees stel heeft besloten tegen niemand te vertellen of hun 4 maanden oude baby Storm een jongen of een meisje is. Dit hebben ze gedaan omdat ze willen dat Stom zelf gaat bepalen bij welk geslacht hij of zij zich het prettigst voelt. Kom op zeg.. Da’;s misschien wel hartstikke progressief gedacht, maar in hoeverre zal het kind er blij mee zijn dat het als een soort proefkonijn gebruikt wordt? De hele wereld valt over het voorval heen! Ik begrijp best dat je vindt dat een kind zelf mag beslissen bij welk geslacht hij of zij wil horen, maar dan meer op het moment dat het kind uit dat het zich niet thuis voelt in het geslacht waarin het geboren is. Je gaat een volstrekt gewoon kind dit toch niet aandoen? Nou ja, kijk het filmpje maar een oordeel zelf. Ik vind het verbijsterend.

Lees ook:Trend: een geslacht-onthullingsfeest voor je baby!
Lees ook:Make-up erg belangrijk voor tienermeiden
Lees ook:60% kinderen wil organen afstaan
Lees ook:Boeken Geronimo Stilton echt helemaal leuk!
Lees ook:Kinderen kiezen zelf sinterklaascadeautjes uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>